Veïns per Rubí presenta llista i programa electoral

L'acte s'ha dut a terme a l'Ateneu Municipal, i els assistents han pogut conèixer la llista completa dels 32 membres que integren la candidatura

El cap de llista de la formació Veïns per Rubí, Toni Garcia, ha presentat aquesta tarda la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Garcia ha destacat la importància de tenir una llista completa amb persones compromeses i vinculades al municipi de Rubí.

El líder de la formació també ha remarcat que la seva candidatura és transversal i està formada per persones amb perfils molt diversos i edats que oscil·len entre els 20 i els 80 anys, amb l'objectiu de representar totes les realitats de la ciutat.

Garcia ha assegurat que l'objectiu d'aquestes eleccions és millorar els resultats obtinguts en les eleccions anteriors, o fins i tot donar una resposta més gran com la de l'any 2015. Això es deu, segons el candidat, a una conjuntura més favorable.

La candidatura de Veïns per Rubí està formada per persones que ja havien participat en la candidatura anterior, com ara Cristian Ruiz (número 2), Ricard Sarabia (número 3), Sònia Gómez (número 4) i Mercedes Rodríguez (número 5), així com per noves cares com ara Ismael Roque (número 6), Adrián Martínez (número 7) o Maitane Gabilondo (número 16).

 

WhatsApp Image 2023 04 16 at 13.37.05

 

Durant l'acte de presentació, els membres destacats del partit han exposat les seves propostes en els diferents eixos del seu programa electoral.

En relació als Serveis Centrals de l'Ajuntament, proposen reforçar la plantilla municipal, acabar amb el clientelisme, descentralitzar l'Ajuntament amb regidors de referència per barris, potenciar l'OAC i l'OMIC i augmentar la vigilància i la transparència dels contractes públics.

Pel que fa als drets socials, el partit vol col·laborar més estretament amb les entitats del tercer sector, promoure activitats per a infants i famílies amb diversitat funcional, revisar el pla d'habitatge i convertir l'Ajuntament en la punta de llança de la lluita contra les desigualtats.

En matèria de promoció del comerç local, la formació proposa la creació d'una piscina municipal per evitar que els rubinencs hagin de desplaçar-se a altres municipis per gaudir d'aquest servei. També aposten per fer un pla d'acció cultural que inclou recuperar els antics cinemes i el cinema d'estiu, crear l'hotel d'entitats, recuperar el punt d'informació de l'antiga estació i fer el "Rubí del llibre" amb un gran esdeveniment centrat en aquesta temàtica, així com crear dues biblioteques secundàries.

En relació a les urbanitzacions, Veïns per Rubí vol millorar les connexions d'aquestes zones del municipi, millorar el manteniment i augmentar els serveis. Pel que fa a la seguretat, Garcia ha afirmat que aposten per fer un Pla de seguretat local.

La llista completa de la candidatura Veïns per Rubí és la següent:

1 ANTONI GARCIA BEREA
2 CRISTIAN RUIZ VILLALBA
3 RICARD SARABIA CALVO
4 SÒNIA GÓMEZ NÚÑEZ
5 MERCEDES RODRÍGUEZ ORDÓÑEZ
6 ISMAEL ROQUE RODRÍGUEZ
7 ADRIÁN MARTÍNEZ ZAMORA
8 ASUNCIÓN DONAIRE MERO
9 ANTONIO BARRERA CAMINO
10 MARTA ALONSO BERNAL
11 MONTSERRAT SORIANO RICO
12 MARTA JUAN FERNÁNDEZ
13 JESÚS ANTONIO MAIRAL CAZCARRA
14 CARLOS HERNÁNEZ TOMÁS
15 DANIEL ROMERO DÍAZ
16 MAITANE GABILONDO LÓPEZ
17 DANIEL RUBIO DE LA TORRE
18 JOSÉ LUIS DÍEZ OZORES
19 ANA MARÍA FERNÁNDEZ BALDOVINOS
20 JUAN SÁNCHEZ FERRER
21 CONCEPCIÓN MAÑOSO SANZ
22 MÓNICA SARABIA CALVO
23 FLOR PEÑA MUÑOZ
24 JUAN CARREIRA
25 MARIO NAVARRO BAGÁN
26 ANA GARCÍA AMORÓS
27 AURELIANA GENOVEVA ALONSO BERNAL
28 JOSÉ RUIZ MARÍN
29 DAVID SERRANO SUSÍN
30 JORDI BLANES FABREGAT
31 ERIK MARTÍNEZ ZAMORA
32 SILVIA RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.