Presentat el quart número de la revista L'Esquitx

Seguint la línia de la revista sobre la temàtica rubinenca i patrimonial, aquesta edició està dedicada al treball de la terra

Rubí Arrel ha presentat aquest dissabte el nou número de la revista L'Esquitx a l'Ateneu Municipal. Seguint la línia de la revista sobre la temàtica rubinenca i patrimonial, aquesta edició està dedicada al treball de la terra. S'hi fa una mirada al passat, però també al futur.

Des de l'entitat també afirmen que "es vol destacar el que la pandèmia ens ha ensenyat de com és de necessari el sector primari i es plantegen perspectives de futur que vindrien a incentivar el quilòmetre zero. 

Al marge d'aquesta temàtica central i més aprofundida, expliquen que els lectors hi trobaran "els esquitxos" amb temes nous i que reserven alguna sorpresa. Tot aquell interessat en comprar la revista ho pot fer a les llibreries: Racó del Llibre, l'Ombra i Lectors, al tren! així com per encàrrec al CRAC i a La Sonik. 

La presentació s'ha fet amb la col·laboració de La Sonik, l'Associació d'Adjudicataris del Mercat i l'Ajuntament de Rubí. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.