Prop de 200 rubinencs i rubinenques participen en les concentracions per la Diada

La Diada de Catalunya ha comptat amb dues mobilitazacions relacionades que s'han celebrat davant dels jutjats del carrer Pere Esmendia i a la plaça Doctor Guardiet

Aquesta tarda ha estat el torn de les concentracions organitzades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)Òmnium Cultural. Enguany, i a causa de la pandèmia del coronavirus, s'ha viscut una mobilització atípica fugint de les aglomeracions i respectant els 2 metres de separació entre assistents.

A la mateixa hora, hi ha hagut una part de la concentració que s'ha realitzat a la plaça de Pere Esmendia davant dels jutjats i una altra, amb major afluència, a la plaça Doctor Guardiet. Entre ambdues localitzacions, hi han assistit prop de 200 rubinencs i rubinenques segons fonts de l'organització.

L'acte s'ha començat animar a ritme del grup català Txarango per continuar amb el parlament dels membres de l'ANC on malgrat que hi hagués menys multitud han exigit la "independència unilateral" arrencant els crits d'Independència dels presents a les diferents places.

 

L'Esbart Dansaire de Rubí també ha estat present a l'acte i s'han realitzat tres peces. Un primer ball a la plaça de Pere Esmendia i dos més a la plaça Doctor Guardiet. 

Finalment per tancar la concentració, ha sonat la cançó de l'Estaca del cantautor català Lluís Llach i novament l'himne de Catalunya, els Segadors. Ambdós cantats a l'uníson per tots els participants.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.