Rubí celebra la Fira de Sant Galderic

La fira de Sant Galderic ha tornat aquest dissabte a Rubí amb la celebració de la seva 26a edició

Rubí ha tornat a celebrar aquest dissabte 16 d'octubre la tradicional Fira de Sant Galderic en la seva 26a edició, tot i que no ha pogut ser de la mateixa manera que venia sent abans de la pandèmia per les diferents mesures de seguretat establertes. 

Així, durant aquesta fira dedicada a l'art i la pagesia es van establir diferents activitats i exposicions a diferents punts de la ciutat. De 10 h a 20 h, els rubinencs i rubinenques han pogut gaudir a la plaça de l'Antiga Estació del mercat d'art i artesania juntament amb la 3a Trobada d'Il·lustradores i il·lustradors.

Il·lustradors i il·lustradores a la Fira de Sant Galderic 2021. FOTO: Andrea Martínez

Il·lustradors i il·lustradores a la Fira de Sant Galderic 2021. FOTO: Andrea Martínez

Just davant, a la plaça Nova Estació, els Amics dels Automòbils Antincs de Rubí han organitzat la 17a Fira Retro Clàssic mostrant més d'una desena de cotxes de tots els tipus i mides, i que també han estat durant la mateixa franja horària disponibles per a tots aquells interessats. 

17a Fira Retro Clàssic. Sant Galderic 2021. FOTO: Andrea Martínez

17a Fira Retro Clàssic. Sant Galderic 2021. FOTO: Andrea Martínez

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.