Rubí commemorarà el Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament

L'Ajuntament de Rubí ha preparat la commemoració, a través del servei de Ciutadania, amb una sessió reflexiva sobre la diversitat cultural oberta a tothom

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Ciutadania, ha preparat la commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament amb una sessió reflexiva sobre la diversitat cultural oberta a tothom.

 

La proposta sota el títol Com parlem quan parlem de racisme? es desenvoluparà a l'auditori Rubí Forma el pròxim 20 de maig a les 18 h de la mà de l’entitat SOS Racisme. A través d’aquesta sessió, es vol conèixer la visió de la ciutadania sobre la diversitat cultural, desenvolupar el pensament crític, remarcar la diversitat com a factor enriquidor i promoure el diàleg intercultural.

La sessió s’estructurarà en diferents apartats: a través d’una introducció s’abordaran les narratives discriminatòries i les narratives alternatives o transformadores; després les persones assistents participaran d’una dinàmica de discussió al voltant de la pròpia experiència i el rol que cada persona adopta en front de discursos racistes. Finalment, el grup extraurà conclusions.

Les persones que hi vulguin assistir han de fer una inscripció prèvia al web municipal.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.