Rubí obté el 100% de puntuació del segell Infoparticipa

El Segell Infoparticipa reconeix la transparència informativa del portal

La web municipal Rubi.cat ha rebut per sisè any consecutiu el Segell Infoparticipa 2020 que reconeix la transparència informativa del portal. Enguany, a més, l’espai ha rebut el 100% de puntuació ja que compleix tots els criteris que analitza el guardó. El reconeixement ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a l’auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Aquesta distinció l’atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de l’avaluació de 52 indicadors, quatre més que en l’edició anterior. Aquests punts s’estructuren en tres eixos: qui són els i les representants polítics?, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius? i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana?

Rubi.cat compleix amb tots aquests paràmetres i per això ha rebut un 100% en l’avaluació d’enguany, millorant el 96% assolit al 2020. El Mapa Infoparticipa és una eina creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que té com a objectiu avaluar la qualitat i la transparència de la informació a les pàgines web dels ajuntaments.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.