Els rubinencs gaudeixen de l'avinguda de l'Estatut en la Setmana europea de la mobilitat sostenible

El trànsit ha estat tallat al tram comprès entre la plaça de l’Agricultura i el carrer de les Basses amb motiu de la Setmana europea de la mobilitat

Rubinencs i rubinenques van gaudir aquest diumenge passat d'una avinguda de l'Estatut diferent. El tram comprès entre la plaça de l'Agricultura i el carrer de les Basses va ser tallat al trànsit per l'Ajuntament en un acte que serviria per adherir-se com a ciutat a la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura. 

Així, durant el matí de diumenge fins a les 14 h l'avinguda de l'Estatut es van poder veure sobretot de famílies amb nens i nenes fent ús de la bicicleta, patinets i monopatins, també de parelles i persones grans que simplement volien fer una passejada per Rubí sense tenir cura del pas de vehicles. 

 
Av. Estatut tallada amb motiu de la Setmana Europea de la mobilitat sostenible. FOTO: A.M

Aquest fet no només ha estat un acte amb motiu de la Setmana europea de la mobilitat sino una primera presa de contacte per a "evidenciar com serà el futur d'aquesta via" com assegurava l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i és que es vol aconseguir "un espai amb una menor presència de vehicles, més amable, segur i sostenible" fugint de ser una simple "carretera de pas entre ciutats". 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació