Les seccions de dones, cada cop més presents entre els clubs esportius de Rubí

Cada cop són més els clubs esportius a la ciutat que fomenten l'esport femení i que volen tenir mínim un equip a la seva base

Durant els últims anys els equips femenins han anat guanyant espai en el món de l'esport i fins i tot, en alguns casos, s'han posicionat per sobre dels equips masculins de les mateixes entitats. 

L'aposta per fomentar l'esport femení a Rubí cada cop es fa més present als diferents clubs esportius de la ciutat i és que si ja n'hi havia de seccions potents, com les noies del primer equip de waterpolo del Club Natació Rubí que han voltat per Espanya en els diferents campionats de lliga, ara també si han afegit d'altres com en el cas del futbol.

Actualment, i en el cas del futbol, el "Juventud 25 de Septiembre" és l'equip que compta amb un equip amateur femení i que disputa els seus partits en el marc de la Lliga Senior Femenina 7. La temporada passada van estar a punt de guanyar la lliga i des de l'entitat rubinencs han volgut seguir apostant, valorant l'esforç i per això, el curs vinent tornaran a estar inscrites al campionat vallesà. 

A la mateixa línia, la Penya Blaugrana Ramon Llorens ha iniciat un projecte per introduïr equips femenins al club. Des de la coordinació esportiva afirmen que "la idea principal és començar amb un equip de base a categoria aleví-infantil i sempre amb la idea de tenir més equips federats en el futur". A més, també han assegurat que hi hauran facilitats econòmiques per afavorir la situació. 

 

Semblant però no igual. Rubí compta amb una gran pedrera de jugadores de futbol sala gràcies a l'Esportiu Rubí de Futbol Sala. El primer equip femení ha estat durant anys a la màxima categoria nacional i fins i tot, té ex jugadores jugant a l'estranger com la Nona Navarro, que actualment juga a Itàlia al Kick Off de la Seria A. 

 

Un altre esport que també té prou pes a Rubí és el bàsquet amb el CEB Sant Jordi. El primer equip femení aquest any han aconseguit l'objectiu de mantenir-se a Segona Divisió malgrat que la temporada es va veure afectada pel coronavirus i no es va poder terminar. 

A Rubí també hi ha cultura d'hoquei i el club HCR Cent Patins també compta amb categories femenines dins del club que competeixen a nivell federat igual que en el cas del vòlei amb la representació del Club Vòlei Rubí qui ha patit canvis recentment a la directiva i actualment, està formada totes per dones. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació