La segona part del 22è Aplec Sardanista de Rubí se celebrarà a l'Ateneu el pròxim 8 de novembre

El pròxim diumenge 8 de novembre se celebrarà la segona part de l'Aplec Sardanista de Rubí amb la cobla Jovenívola de Sabadell a l'Ateneu Municipal

L'Ateneu Municipal acollirà el pròxim diumenge 8 de novembre a partir de les 17:30 h la segona part del 22è Aplec Sardanista de Rubí on participarà la Jovenívola de Sabadell.

El passat 26 de setembre es va realitzar la primera audició a l'Amfiteatre del Castell amb les cobles Ciutat de Girona i de La Principal del Llobregat. Una audició que va comptar amb la presència d'un centenar de rubinencs i rubinenques.

Més info: Bona acollida del 22è Aplec Sardanista malgrat les limitacions a causa del coronavirus

Per participar, com ja ve sent habitual, s'ha de fer inscripció prèvia a través del formulari online o enviant un correu electrònic a [email protected], on s'haurà de dir el nom, cognom, l'edat, el telèfon i el correu electrònic. 

2 Concert Aplec Sardanista Rubi 2020

Com a mesures de seguretat contra la Covid-19, el públic haurà d'estar assegut durant tot l'aplec i no podrà ballar les sardanes com tradicionalment es fa en tots els aplecs, serà obligatori l'ús de mascareta per participar en l'activitat i els espectadors hauran d'estar asseguts a 2 metres de distància. 

L’entitat organitzadora, Aplec de Rubí, està formada per l’Escola de Sardanes Flor de Neu i el Foment de la Sardana i compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació