L’Skate Open Rubí torna aquest dissabte a Can Sant Joan

L'skatepark de Rubí serà l'escenari aquest dissabte 23 d'octubre del 8è Skate Open Rubí des de les 11 h

La Skateboarding Rubí, Vallés Krew i La Sonik en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí organitzen aquest dissabte 23 d'octubre el 8è Skate Open Rubí. La competició tindrà lloc a l'skatepark de Rubí a la pista de Can Sant Joan a partir de les 11h.  

 

La fase classificatòria dels i les patinadores de la categoria junior, per a menors de 16 anys, començarà a les 11 h. Una hora més tard, s’iniciarà la classificatòria de la categoria amateurs o majors de 16 anys que es desdoblarà en competició masculina i femenina. Les finals es preveuen a les 16.30 h per al grup mixt de juniors i a les 17 h per als i les patinadores de les categories de persones adultes. El concurs també premiarà les tres persones millor classificades de cadascuna de les categories i els trucs més destacats, com ara l’ollie més alt o el millor salt. Els i les patinadores poden inscriure’s al web de Rubí Jove.

Com a cada edició, la iniciativa esportiva es complementa amb una proposta musical. Enguany, a les 17 h tindrà lloc l’actuació de DJ Pin. La cita culminarà a les 18.30 h amb una Jam de patinatge lliure per les instal·lacions de Can Sant Joan. L’esdeveniment compta també amb el suport de Slider, Sk8mafia, Flip i DC shoes.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.