37 persones han donat sang en la primera campanya a la Biblioteca municipal

Banc de Sang anuncia noves dates per donar sang a Rubí

Res ha fallat en la primera vegada que l’Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollia una campanya de donació de sang, després dels problemes que va haver-hi amb la climatització en l’anterior marató de donacions de sang al teatre La Sala.

Més info: Banc de Sang habilita un autobús per continuar amb la marató de donacions

Des de Banc de Sang informen que 37 persones han donat sang a la Biblioteca municipal aquest dimarts 14 de juliol i 3 ho han fet  per primera vegada.

 

Noves dates per donar sang a Rubí

Banc de Sang ha anunciat noves campanyes de donació de sang a l’Auditori de la Biblioteca de Rubí. Serà el 28 de juliol, l’11 d’agost i l’1 de setembre, de 10 a 14 h i de 16:30 a 20 h. Un cop més, per garantir les mesures de seguretat sanitària i evitar aglomeracions, les persones interessades en fer les seves aportacions han de reservar hora

Els donants disposen de gel esterilitzant, han de guardar una distància mínima d’un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.