60 persones s’inscriuen per fer la ruta de les fonts recuperades a Rubí

Les entitats organitzadores han tancat les inscripcions davant el gran nombre de sol·licituds en un sol dia

L’entorn natural de Rubí i la necessitat d’anar a espais verds tira més que mai. Només cal comprovar-ho amb la inscripció en un sol dia de 60 persones per fer la ruta de les fonts recuperades de la ciutat. L’excursió, organitzada per Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista i el CRAC, tindrà lloc el pròxim diumenge 30 de maig.

 

Durant la sortida, de 8,5 quilòmetres aproximadament, es visitaran dues fonts recuperades en els últims 10 anys gràcies a la iniciativa d'entitats i voluntaris de Rubí. La ruta començarà a la font de Sant Muç i passarà per Can Roig fins a la font de Can Moritz, on es farà una parada per esmorzar. A la tornada també es visitarà la font de Can Guilera, pendent de recuperar i al llarg de la sortida es faran petites explicacions de flora i fauna local.

Les inscripcions es van obrir el 12 de maig i les entitats organitzadores expliquen que en sol un dia s'han més que superat les expectatives, amb 60 persones inscrites. Tot i que la sortida estava pensada per a un màxim de 35 persones, finalment s'ha decidit acceptar les 60 inscripcions i fer dos grups de 30.

Per als organitzadors, aquest èxit d'inscripcions posa de manifest, “una altra vegada, la importància que l'entorn natural té per a les persones i l'interès que cada cop més gent té per conèixer la natura que tenim a Rubí, i preservar-la”.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació