El 64% de la població d’entre 60 i 65 anys a Rubí ha rebut la primera dosi de la vacuna

Actualment hi ha 28 rubinencs ingressats per coronavirus i 10 grups escolars confinats

La campanya de vacunació a Rubí agafa embranzida i la població immunitzada contra la Covid-19 a la ciutat arriba ja al 23,3% pel que fa a la primera dosi de la vacuna, mentre que l’11% ha rebut també la segona dosi.

Entre els col·lectius prioritaris, el més protegit enfront el virus són els usuaris de residències de gent gran, on fins a un 94% d’aquest col·lectiu ja tenen les dues dosis. També compten amb la pauta completa el 87% dels majors de 80 anys i un 79% del personal de centres de primària.

Pel que fa a les persones de 70 a 70 anys de la ciutat, un 83,5% han rebut la primera dosi del vaccí i un 41% la segona. De les persones entre 66 i 69 anys, un 64% ha rebut la primera dosi i el 4% té la pauta completa.

Respecte a les persones d’entre 60 i 65 anys, un 64% ha rebut la primera vacuna i un 6% té la pauta completa. També comença a haver-hi persones d’entre 50 i 59 anys que ha rebut la primera dosi (3,8%), i inclús tenen la pauta completa, tot i que de forma molt poc significativa (2%).

 

181 veïns han perdut la vida des de l'inici de la pandèmia

D’altra banda, l’últim balanç del Departament de Salut mostra que actualment hi ha 28 rubinencs ingressats per coronavirus, i fins a 181 veïns han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia, segons el recompte oficial.

A més, a data 9 de maig, el risc de rebrot se situa en 335, i la velocitat de propagació del virus baixa a 0,76.

Balanç de classes confinades a Rubí 

Pel que fa a les classes confinades a la ciutat per un cas de Covid-19 o contacte estret, segons l’Ajuntament de Rubí, actualment hi ha 10 grups escolars i 6 docents en quarantena.

Hi ha grups bombolla confinats de forma preventiva de la llar d'infants Barrufets (4 alumnes); Escola Liceu Politècnic (un grup de primària); Institut La Serreta (un grup d'ESO i un docent); Institut Torrent dels Alous (un grup d'ESO i un docent); Institut Duc de Montblanc (un grup d'ESO i un docent); Escola Torre de la Llebre (un grup de primària); Escola Maristes (un grup de primària); Escola Ca n'Alzamora (un docent); Escola Joan Maragall (un grup de primària); Escola Maristes (un grup de primària i un docent); i Escola Pau Casals (un grup d’infantil i un docent

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.