81.000 persones es registren a la Renfe per accedir a l'abonament gratuït

Les persones que sol·licitin l'abonament gratuït a Renfe hauran de fer un dipòsit de 10 euros per utilitzar la xarxa de Rodalies

Aquest dilluns es va iniciar el termini per sol·licitar els abonaments de transport per a Rodalies i trens de mitja distància després de la bonificació aprovada pel govern central. En el primer dia, la web de Renfe va registrar 81.023 persones que demanaven aquest tiquet gratuït per utilitzar les xarxes ferroviàries a partir de setembre i fins finals d'any.

El nombre de registres a la web es va veure multiplicada per 23 respecte a la xifra d'altres dies. Per accedir a l'abonament és necessari fer un dipòsit de 10 euros, retornables, en el cas d'haver fet servir l'abonament un mínim de 4 cops al mes, en total haver agafat Rodalies en 16 ocasions.

A més, s'ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67) per informar dels abonaments, del dipòsit de 10 euros i de qualsevol dubte que sorgeixi a l'usuari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació