Afectacions de trànsit i transport públic a la plaça Celso Emilio Ferreiro

Es tallaran tots els accessos a la rotonda del 23 al 27 de març per obres d’asfaltatge i pintura

L'Ajuntament de Rubí avisa que, amb motiu de les tasques d’asfaltatge i pintura de la plaça Celso Emilio Ferreiro, es tallaran tots els accessos a la rotonda del 23 al 27 de març.

Això comportarà el desviament del trànsit i també quedaran afectades les línies L4 i L5 d'autobús:

  • L4 direcció Can Rosés: després de la parada Carrasco i Formiguera, el bus es desviarà pel c. Sant Salvador. Al final d’aquest carrer, a la cantonada amb la pl. Esbart Dansaire, farà una parada alternativa i reprendrà el recorregut.
    Parades anul·lades: Celso Ferreiro i Sabadell.
    Parades alternatives: Carrasco i Formiguera (alternativa Sant Salvador) i La Serreta.
  • L5 direcció Estació: Després de la parada Sabadell es desviarà pel c. Santa Rita i després a l'esquerra pel c. Sant Salvador. Continuarà per Sant Salvador, creuant el c. Carrasco i Formiguera i seguint direcció a la pl. Jesús i Maria, girant a la dreta per agafar Santa Eulàlia. A Santa Eulalia es reprendrà la línia.
    Parades anul·lades: Orso.
    Parades alternatives: Sabadell i Carrasco i Formiguera.

Les obres en aquesta plaça van començar el passat mes de setembre i, entre altres, es crearà una calçada de plataforma única en el tram comprès entre els carrers de Sant Gaietà i de Sant Muç.

Més info: Obres de millora al carrer Sabadell i la plaça Celso Emilio Ferreiro

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.