L’Ajuntament avança al CEF Can Mir com serà l’ampliació de la zona esportiva de la urbanització

El projecte, amb un cost total aproximat de 3.700.000 euros, preveu un centre cívic que donarà servei als veïns de la zona

Aquest dimarts s'han reunit diversos regidors i l'alcaldessa de Rubí amb representants del Club Escola de Futbol Can Mir per presentar-los la proposta d’ampliació de la zona esportiva de la urbanització, una demanda històrica del club. El projecte, amb un cost total aproximat de 3.700.000 euros, preveu la construcció de pistes de pàdel i la coberta de l’actual pista poliesportiva, i es farà per fases. 

Actualment, la instal·lació esportiva de Can Mir, que entrena a nens i joves amb diversitat funcional, està emplaçada en una parcel·la amb un fort desnivell del terreny interior.  L’equipament disposa d’un edifici on hi ha els vestidors i una zona de restauració, una pista poliesportiva descoberta i un camp de futbol 7 de terra.

 

“Tenim el compromís d’invertir en equipaments a les urbanitzacions, ja que són zones on hi ha cert dèficit d’aquest tipus d’instal·lacions i volem capgirar aquesta situació”, ha explicat Ana María Martínez, qui ha assegurat que “aquesta millora de les instal·lacions que utilitza el CEF Can Mir també suposa un compromís amb el club, que fa una important tasca esportiva a la ciutat”.

Reunió entre l’alcaldessa, el primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez, el regidor de Planejament Urbà, Rafael Güeto, i el regidor d’Obra Pública i Esports, Juan López amb representants del CEF Can Mir. FOTO: Ajuntament de Rubí-Localpres

Reunió entre l’alcaldessa, el primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez, el regidor de Planejament Urbà, Rafael Güeto, i el regidor d’Obra Pública i Esports, Juan López amb representants del CEF Can Mir. FOTO: Ajuntament de Rubí-Localpres

Després d’encarregar un avantprojecte per estudiar i valorar les actuacions necessàries, ara l’Ajuntament ha plantejat una proposta dividida en diferents fases. El programa contempla la coberta de l’actual pista poliesportiva, l’ampliació de l’edifici existent, que inclourà més vestidors, un espai que acollirà un centre cívic o seu de districte i una zona de restauració. L'ampliació consistirà en la construcció d’una edificació d’aproximadament 1.000 m² de dues plantes, que es connectarà amb l’existent.

El projecte també preveu la construcció de pistes de pàdel, la conversió de l’actual camp de futbol 7 en un camp de futbol 11, i l’adequació d’una zona d’aparcament a l’interior de la parcel·la.

El govern municipal es compromet a cobrir la pista poliesportiva durant aquest mandat

Durant aquest mandat, que acaba en dos anys, el govern municipal s’ha compromès a executar la coberta de la pista poliesportiva, amb un cost d’uns 400.000 euros. Segons el calendari previst, aquest any es licitarà la redacció del projecte de coberta, mentre que el primer semestre de 2022 és previst que es redacti i s’aprovi el projecte i que la licitació de les obres es dugui a terme durant el segon semestre de 2022. Si tot segueix aquests tempos, les obres es podrien executar en el 2023.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.