L’Ajuntament realitza treballs de manteniment a diversos camins de Rubí

Les tasques s’han dut a terme als camins de Ca n’Oriol, de Can Pòlit i de Can Fonollet, entre d’altres

L’Ajuntament de Rubí informa que, durant el mes de febrer, ha executat treballs de manteniment a la xarxa de camins de titularitat pública del municipi per garantir el bon estat dels traçats per a vianants, ciclistes i vehicles d’emergència. Les tasques s’han concentrat en aquells trams malmesos dels camins de Ca n’Oriol, el camí de Can Pòlit, el camí de Can Fonollet, el camí de Ca n’Estaper a Terrassa i el camí de Rubí a Viladecavalls.

En general, les actuacions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua i a revisar els drenatges perquè l’aigua d’escorrentia pugui desviar-se correctament. També s’ha aportat una capa de tot-ú ─un material que consisteix en una barreja de sorra de riu o de rebuig de pedrera, sense garbellar─ per millorar l’estat dels camins i s’han eliminat diversos trams formigonats per naturalitzar els camins. Properament, es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous.

 

Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.