L'alumnat amb millors notes de Rubí rep un reconeixement

Distinció als nois i noies d'instituts de Rubí que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat, tenint en compte la situació extraordinària de la Covid-19

L’Ajuntament de Rubí ha fet un reconeixement aquest dimecres als nois i noies que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat. L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor d’Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García Correas, els han lliurat un trofeu commemoratiu en el marc d’un acte al teatre municipal La Sala que ha comptat amb la participació d’alumnat, famílies i equips docents dels instituts La Serreta, Col·legi Maristes, L’Estatut, Duc de Montblanc, Torrent dels Alous  i J.V. Foix.

Les distincions s’han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre. Els nois i noies distingits aquest any han estat: Francesca Bermúdez Holguin, Leila Echerifi Peñuela  i Salma Essousi Allach, de La Serreta; l’Annarui Alcázar Romero, Adrià Carreras Santiago i David Guil Farras del Col·legi Maristes; Leyre Marqués Arribas, Alejandra Leila Huanca del Castillo Arribas i Jordi Pradas López de L’Estatut; Vanessa Carolina Caiza Chávez, la Silvia Alonso González i l’Anna Güeto Martínez del Duc de Montblanc; Rachid Haddouchi Serrano, la Paula Yeste Caraballo i la Paula Miguel Jarillo del Torrent dels Alous; i Ashley Cuevas Jiménez, Omayma Oulad El Hadj Boufous i Alejandro Lozano Santa Cruz del J.V. Foix.

 

Durant la cerimònia, l’alcaldessa ha donat l’enhorabona als nois i noies pel seu esforç i per la seva capacitat d’adaptar-se a la incertesa que ha suposat l’emergència sanitària de la Covid-19 pel desenvolupament del curs. “Al vostre expedient acadèmic hi constarà una nota excel·lent a les proves d’accés a la universitat i això us permetrà triar el vostre futur. Però haver viscut aquest moment decisiu de les vostres vides en una pandèmia mundial us ha ensenyat a ser resilients, a adaptar-vos a circumstàncies adverses. Estic convençuda que aquest valor, unit al vostre talent i a la vostra capacitat de treball, us convertirà en una generació brillant.”, ha dit Martínez.

La màxima edil ha fet extensiva la felicitació del consistori a famílies i, especialment al professorat, de qui ha lloat l’esforç “per garantir que l’alumnat es pogués preparar de la millor manera possible. En una situació sense precedents, amb molt poc temps i, massa sovint, amb pocs recursos".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.