S’anuncien les imatges guanyadores del concurs fotogràfic sobre el camp de golf

Tres fotos han estat les guanyadores del concurs organitzat per El Gra

El jurat del concurs del grup fotogràfic El Gra sobre el camp de golf de Can Sant Joan ha deliberat i ja ha anunciat quines són les tres imatges guanyadores entre les 30 fotos participants. Pertanyen a Adriana Gómez, Enric Manobens i Rosa Pujol Brustenga, en el mateix nivell.

Les tres fotos guanyadores tenen un premi d’un val de 50 euros en total, per un dinar o sopar per a dues persones a tres restaurants de Rubí: L’Onze, L’Artesana i El Portalet. Els vals s’adjudicaran per sorteig a cadascun dels tres guanyadors.

Una de les fotos guanyadores és de l'autoria d'Enric Manobens. FOTO: El Gra

Una de les fotos guanyadores és de l'autoria d'Enric Manobens. FOTO: El Gra

 

El jurat del concurs ha estat format per Magda Batlles, dissenyadora gràfica, Cristóbal Castro, fotoperiodista i Xavier Martínez, dissenyador gràfic i fotògraf de natura.

Les fotos finalistes pertanyen a Ismael Boulagrous; Emiliano Miguel; Enric Monté González; Francisco González Ortega; Rubén Cabús Lomba; Jaume Pujol; Pere Farré; Ramon C. Garcia; Josep Maria Lloses Huguet; Leo Kelly; Joel Kelly i Ramon Vilanova Serrano.

Detall d'una a altra de les fotos guanyadores, pertanyent a Roser Brustenga. FOTO: El Gra

Detall d'una a altra de les fotos guanyadores, pertanyent a Roser Brustenga. FOTO: El Gra

Totes les fotos es publicaran a la web d’El Gra en els pròximnes dies, i les seleccionades com a guanyadores a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

L’entrega de premis serà el dimecres 16 de juny, a les 20 h davant del local d El Gra, a l’antiga estació, amb totes les mesures sanitàries corresponents.

Des de l’entitat rubinenca agraeixen la participació dels concursants i feliciten els finalistes, especialment als guanyadors.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.