Canvien les bases del model de subvenció per als casals d'estiu

Ara se subvencionarà directament les famílies usuàries i no les entitats organitzadores

L'Ajuntament de Rubí informa que ha obert una consulta pública a les persones i entitats vinculades als casals d'estiu perquè puguin fer les seves aportacions durant 10 dies hàbils a través de la plataforma participa.rubi.cat.

La consulta pública serà prèvia a l'elaboració de les noves bases de subvenció, que canviaran el model aplicat fins ara, en el qual el consistori subvencionava les entitats organitzadores dels casals d’estiu. A partir d’ara però, se subvencionarà directament les famílies usuàries. Des del consistori asseguren que l'objectiu és garantir que tots els nens i nenes tinguin accés a les propostes, donant un suport específic a les famílies que tinguin major dificultat per assumir el cost dels casals.

 

Tradicionalment, els casals d’estiu es duen a terme a les escoles públiques del municipi per garantir espais de qualitat per a la realització de les activitats i el consistori, com a titular dels equipaments educatius, vetlla perquè l’oferta sigui adequada i s’atenguin les normatives pertinents. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.