El CAP Anton de Borja tindrà un mòdul provisional per a sospitosos de Covid-19

L’equipament estarà operatiu a mitjans de febrer i permetrà donar resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP

El Consorci Sanitari de Terrassa ha anunciat que instal·larà un mòdul de suport davant del centre d’atenció primària (CAP) Anton de Borja de Rubí per donar assistència als pacients del CAP amb simptomatologia Covid-19 i realitzar les proves relacionades amb el seu diagnòstic.

 

L’equipament, que s'instal·larà en sòl públic facilitat per l’Ajuntament de Rubí, permetrà donar resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP i que impedeix mantenir circuits separats entre pacients amb sospita de Covid-19 i pacients que consulten per altres motius.

 

Amb aquest equipament es podrà atendre bàsicament tot el que estigui relacionat amb el coronavirus, alliberant espai i millorant la seguretat de la resta de l’activitat assistencial del centre d’atenció primària. El mòdul tindrà tres consultes, una sala per a la realització de les proves diagnòstiques i una sala d’espera.

Aquest divendres s’inicia la seva instal·lació i es preveu que a mitjan febrer pugui estar operatiu. El mòdul de suport, en funció de l’evolució de la pandèmia i de la propera ampliació del centre, té un caràcter provisional.  

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.