El CAP Mútua Terrassa es convertirà en un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP)

Es desconeix si tindrà urgències pediàtriques, una demanda històrica dels veïns

El CAP Mútua Terrassa es convertirà a partir de l’1 de novembre en un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), segons ha anunciat la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran.

A partir d’aquest moment, hi haurà moltes urgències de risc vital i d’alt risc que es podran atendre en el CUAP i la ciutadania no haurà de desplaçar-se a Terrassa, on estan els hospitals de referència dels rubinencs.  El que es desconeix és si el CUAP tindrà urgències pediàtriques, una demanda històrica dels veïns de Rubí.

La transformació del CAP Mútua Terrassa s’ha donat a conèixer en el marc del Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental per presentar el Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària del Govern, i i que compta amb un pressupost de 38,7 milions d’euros a executar en tres anys.

Els CUAP obren les 24 hores cada dia de l'any i poden resoldre urgències amb més rapidesa que els hospitals, on sempre tenen preferència els pacients amb urgències de risc vital. A més, es poden fer analítiques i radiografies.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.