La comunitat xinesa dona 8.000 euros en material de prevenció a Rubí

Una cinquantena de comerciants de Rubí d’origen xinès han fet entrega aquest dimecres al matí de material preventiu pel coronavirus al consistori

Comerciants xinesos que regenten establiments a Rubí han fet una donació de diverses caixes amb material preventiu pel coronavirus, per valor de 8.000 euros, aquest dimecres al matí a l’Ajuntament de Rubí, segons ha informat Rubí TV.

L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez i els regidors Moisés Rodríguez i Yolanda Ferrer han estat els encarregats de rebre el material, entre el qual hi ha 9.200 mascaretes, 8.050 de protecció bàsica i 1.150 de protecció superior, 60 ampolles de gel desinfectant, 30 unitats de roba, 5 caixes d'ulleres protectores i 120 paquets de tovalloletes humides amb alcohol desinfectant.

 

Aquest material, segons informen des de Ràdio Rubí, es farà servir per a treballadors de serveis essencials de la ciutat, com la Policia local, l’atenció domiciliària i els serveis sanitaris.

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari.