contingut promocionat
Policlinic Rubí B

 

Coneixes els beneficis de les mini-liposuccions?

Les mini-liposuccions és una tècnica quirúrgica poc agressiva i que ofereix resultats immediats i molt satisfactoris pels pacients siguin homes o dones

La liposucció és una de les tècniques més populars per a la definició i modelat d'un contorn corporal harmònic i estilitzat. Quan parlem de liposucció, pensem en un tractament de tot el cos, però actualment, i cada vegada més, el tractament més recomanat i que es fan a les clíniques són les mini o micro-liposuccions.

Rubi

 

Les mini-liposuccions permeten actuar de forma localitzada sobre el greix acumulat en zones corporals determinades com turmells, genolls, papada o bessons i que tot i practicar esport o fer dieta, no s'aconsegueixen resultats satisfactoris.

La mini-liposucció també es pot realitzar en zones molt localitzades de la mama com l'anomenat saxó que apareix en el lateral de la mama i s'estén per sota del braç i l'esquena. Les mini-liposuccions és una tècnica quirúrgica poc agressiva i que ofereix resultats immediats i molt satisfactoris pels pacients siguin homes o dones.


En què consisteixen les micro-liposuccions?

Les mini-liposuccions són cirurgies ambulatòries que es realitzen amb anestèsia local i de ràpida recuperació. El pacient podrà desenvolupar la seva activitat habitual portant unes benes compressives durant 2 setmanes. Aquesta novadora tècnica i també la resta de cirurgies estètiques (facials i corporals) les realitzen els cirurgians plàstics, estètics i reparadors de Policlinic Rubí.

Als centres de Grup Policlínic la primera visita informativa és gratuïta i en ella es pot conèixer l'especialista, obtenir un diagnòstic i tenir un pressupost personalitzat. Podràs fer totes les preguntes i resoldre dubtes directament amb el/la doctor/a.

Cal reservar la cita gratuïta amb l'especialista i es pot fer: al telèfon 93 515 39 99, escrivint un mail a info.estetica@grup-policlinic.com o bé a la web.

Unitat de cirurgia plàstica, reparadora i estètica

Policlínic Rubí 

Carrer de Pere Esmendia, 25, al costat dels jutjats

Tel. 93 697 80 40

grup-policlinic.com

 

Més informació