Confinat un segon grup de l’Escola 25 de Setembre

Aïllat el grup de 6è de primària pel positiu en coronavirus d’un alumne, per la qual cosa seguiran les classes de forma virtual

L’Escola 25 de Setembre de Rubí té un segon grup confinat a causa del positiu per coronavirus d’un alumne, segons ha confirmat el departament de Salut i el serveis territorials d’Ensenyament a l'Ajuntament de Rubí. 

Més info: Confinat un grup de segon de primària de l'Escola 25 de Setembre

Les famílies han estat avisades que al grup de 6èA de primària hi ha un alumne que ha resultat positiu per coronavirus. Per aquest motiu el grup ha quedat confinat de forma preventiva i s’ha demanat que portin als seus fills al CAP Anton Borja perquè els hi realitzin una prova PCR.

 

Des del centre demanen que un cop tinguin els resultats del diagnòstic els hi facin arribar i, depenent dels resultats i amb l'assessorament del Departament de Salut, l’escola informarà de quan els alumnes podran tornar a l’escola de forma presencial. Tanmateix, el centre escolar rubinenc programarà de nou activitats virtuals per dur a terme durant el temps que el grup d’alumnes estigui confinat.

Des del Departament d'Educació han assegurat aquest dimecres que les escoles no actuen com a amplificador de la transmissió comunitària del coronavirus i que la majoria de positius que hi haurà en infants seran casos que no s'hauran contagiat a l'escola.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.