El consistori instal·la una font recreativa a la Rambla del Ferrocarril

Es preveu que aquest divendres sigui el pic de l’onada de calor

L’Ajuntament de Rubí ha instal·lat una font recreativa a la Rambla del Ferrocarril, coincidint amb l’onada de calor que arribarà al seu pic màxim aquest divendres 31 de juliol, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. Es preveu que les temperatures més altes de l'episodi de calor s'assoleixin avui divendres i la temperatura mínima sovint no baixarà dels 20 ºC, tret de zones de muntanya.

Més info: Protecció Civil demana extremar les precaucions davant l'onada de calor

Els ruixadors s’han col·locat en una part de la pèrgola i només s’activen si es prem el polsador. Funcionen amb un temporitzador, que dispensa aigua durant un minut i abans d’activar-se, un avís sonor alerta de l’inici de la descàrrega d’aigua.

 

La font funciona entre les 10 i les 21 h i, per evitar relliscades, s’ha habilitat de tal manera que sempre quedi una zona de pas seca.

Des del consistori recorden a la ciutadania que, en casos de temperatures anormalment altes com les d’aquests dies, cal extremar les precaucions (hidratar-se sovint, evitar sortir al carrer en les hores de més sol i, si és vol fer esport, que sigui en les hores de menys calor, com el matí o el vespre).

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.