El CRAC i Rubí d’Arrel fan una actuació de millora i manteniment a l’entorn de la Font de Sant Muç

L'actuació va comptar amb la col·laboració de Caçadors de Trastets i la participació de 20 persones

Aquest diumenge 26 de juliol, membres del Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), Rubí d'Arrel i persones voluntàries van fer una actuació de millora i manteniment en l'entorn de la Font de Sant Muç, patrimoni local que es va recuperar en el 2012. Les tasques van consistir en la retirada de mala herba, la neteja de la font, la millora dels escocells i la poda dels arbres que es van plantar l'any passat (àlbers, alzines, roures i freixes) i la retirada de més de 20 exemplars d'acàcia (Robinia Pseudoacacia), una espècie vegetal invasora. També es va fer neteja de la bassa que hi ha al costat de la font, i que les entitats esperen recuperar en un futur.

La jornada de diumenge també va comptar amb la col·laboració de Caçadors de Trastets. Amb la participació d'una quinzena de persones es van recollir més de 10 bosses grans de residus que es trobaven al llarg del camí entre Can Xercavins, Can Ramoneda, i la Font de Sant Muç. Concretament, el grup es va centrar en tres punts negres, dos prop de la masia de Can Xercavins i un tercer prop de la font de Sant Muç. Aquesta ha estat la 25a trastejada de Caçadors de Trastets.

 
Participans a l'actuació de neteja i millora de l'entorn natural de la Font de Sant Muç. FOTO: Cedida

  

El CRAC, Rubí d'Arrel i Caçadors de Trastets estan molt satisfets per la participació de totes les persones voluntàries i el seu compromís amb la natura. També recorden que durant l'agost es duran a terme més activitats de caire lúdic. Concretament, hi haurà sortides guiades de natura cada dijous d'agost (a partir de les 19h) i un sopar amb música a la Font de Sant Muç el dissabte 15 d'agost, activitat coneguda com Arran de Font. 

Més info: Rubí d’Arrel i el CRAC organitzen activitats per descobrir l’entorn natural de Rubí aquest estiu

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.