Desnonament al carrer Zamenhof

El pis acumulava set ordres de llançament i fa tres mesos ja va haver-hi un ampli desplegament policial

Aquest dimecres a primera hora del matí, tres furgonetes i un cotxe de Mossos d’Esquadra han tancat el carrer Zamenhof de Rubí per executar un desnonament a un pis propietat del Banc Santander, segons avançava Ràdio Rubí. El domicili acumulava set ordres de llançament i fa tres mesos ja va haver-hi un ampli desplegament policial, tot i que el desnonament va quedar aturat a l’últim moment.

Més info: Gran desplegament policial per un desnonament aturat a última hora

Finalment el llançament, que estava obert entre el 10 i el 14 de gener, s’ha produït aquest dimecres i els serveis socials de la ciutat li han facilitat a la persona d’edat avançada que hi vivia un allotjament temporal. Així ho han explicat fonts de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí, que també han mostrat el seu desgrat per la presència policial tot i haver acordat amb la propietat fer el lliurament de les claus del pis a primera hora del matí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.