Les dificultats de la gent gran per fer servir l’aplicació de la zona taronja de Rubí, a TV3

Persones grans ho titllen de “dictadura tecnològica”

Aquest dimarts, la cadena pública catalana s’ha fet ressò de les dificultats que tenen moltes persones grans a l’hora de fer servir l’aplicació per aparcar en la zona taronja de Rubí, que permet estacionar de forma gratuïta durant 90 minuts.

De fet, el moviment pensionista de Rubí va expressar recentment el seu malestar pel nou sistema de control horari, a través de l’aplicació Parkunload, i per no deixar-la coexistir amb l’anterior sistema, on s’indicava l’hora d’arribada a a través d’un rellotge de limitació horària o un paper posat en l’interior del vehicle de forma que sigui visible.

 

Més info: El moviment pensionista de Rubí, en desacord amb el nou sistema per aparcar en zona taronja

Els testimonis del reportatge, de Rubén Cabús i Vicenç Lloret, recorden que una part de la gent gran no sap fer servir o no coneix les noves tecnologies, la qual cosa comporta que molts acabin sent multats. Per pagar la multa també troben dificultats tecnològiques a l'Oficina de Recaptació i a les oficines bancàries.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.