Una dona amb coronavirus i vuit sospites més a la residència Amanecer de Rubí

La dona que ha donat positiu en coronavirus està hospitalitzada i vuit persones més han desenvolupat els símptomes

Una dona de la residència de gent gran Amanecer de Rubí ha resultat positiva en coronavirus i està ingressada des de dissabte a la matinada. Durant el cap de setmana, vuit persones més del centre van començar a desenvolupar símptomes, com tos i febrícula però estan essent tractades amb paracetamol i de moment no han estat ingressades, segons fonts del Diari de Rubí. 

La residència espera que demà assisteixi una geriatra i un infermer de l’Hospital de Terrassa per fer els corresponents frotis nasals i de laringe per confirmar que si aquestes vuit persones grans també tenen la Covid-19.

A més, des del centre expliquen que hi ha quatre treballadores de baixa perquè presenten simptomatologia compatible amb el coronavirus.

 

Els treballadors de la residència estan seguint els protocols corresponen i disposen de material sanitari tot i que asseguren que és poc mentre esperen que arribi el que ha “promès” el Govern central. De moment els hi ha arribat mascaretes de l’empresa Robin Hat i d’una clínica dental.

Els familiars estan assabentats de la situació a través del correu electrònic i l’alcaldessa de Rubí s’ha posat en contacte amb ells per mostrar el seu suport.

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari.