Educació aclareix que els nens podran quedar-se a l'escola a la tarda al setembre sense cost

Els infants podran quedar-se fins a l'hora habitual perquè el centre organitzarà activitats a la tarda

El Departament d'Educació ha aclarit aquest dijous que els nens podran quedar-se a l'escola a la tarda al setembre sense cost per a les famílies. Aquest matí s'anunciava que el curs escolar 2021-22 a Catalunya començaria abans: el 5 de setembre per a infantil i primària, i el 7 per a l'ESO, batxillerat i FP.

Més info: Ja es coneix el calendari de la preinscripció escolar per al curs 22-23

Després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, hagin anunciat que l'inici de curs s'avançarà una setmana als cicles d'infantil i primària però que hi haurà jornada intensiva tot el mes de setembre, el departament ha concretat que els infants podran quedar-se fins a l'hora habitual perquè el centre organitzarà activitats a la tarda. Així l'horari lectiu del setembre serà de 9 a 13, fins a les 15.30 hi haurà l'espai menjador i després activitats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.