El comerç de Rubí impulsa un "directori d'establiments a domicili" davant el confinament

És una iniciativa conjunta amb comerços de tot Catalunya que vol unir el comerç de la ciutat davant la paralització del sector

Una dotzena d'associacions de comerciants de Catalunya han creat un directori digital on s'ofereixen productes a domicili. Sota el paraigua de la campanya SlowShopping.cat, aquest projecte té l'objectiu d'ajudar a reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l'economia del país pel coronavirus.

Els comerços adherits a les principals associacions de Rubí, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sentmenat, Sant Sadurní d'Anoia, Sant Cugat del Vallès, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu i les associacions dels barris barcelonins de Sants, el Cor Eixample i el Cor d'Horta, que representen a més de 1.700 comerços associats, ja formen part del "directori de comerços a domicili", una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars.

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. Sant Cugat Comerç i l'associació PEUC són els impulsors de la iniciativa i asseguren que "és una acció solidària amb els comerços de proximitat de les ciutats i pobles de Catalunya".

 

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa. A Rubí apareixen alguns establiments com La Tata, el Racó del Llibre, Vilalta, Aluju, Juma o Vila Activa. 

La campanya s'ha iniciat amb una dotzena d'associacions de comerciants catalanes però qualsevol associació de comerciants s'hi pot adherir contactant directament des del portal de Sant Cugat Comerç o SlowShopping.cat. 

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari. 

 

Més informació