El TOT Gastro, la nova revista gastronòmica del Vallès, ja és al carrer

La nova revista gastronòmica s'ha publicat a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El TOT Gastro la nova revista anual gratuïta dedicada al sector de la gastronomia, l'alimentació i la restauració, ja és al carrer. La nova publicació recull una sel·lecció de restaurants, establiments d'alimentació, gourmet, nutrició, serveis, productes i propostes del món gastronòmic de la zona. Té una distribució de 15.000 exemplars, a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell, i Sarrià, que sumen una població total de més de 600.000 habitantsEl TOT Gastro està editata per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí. Totmedia aposta per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. La nova publicació està feta amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn.

El Vallès, capital gastronòmica

En aquesta primera edició, t’apropem un tast de l’oferta gastronòmica i d’alimentació d’una comarca i de cinc ciutats amb una gran personalitat, riquesa, varietat i tradició gastronòmica i de productes autòctons com són Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, Terrassa o Sabadell. Una zona privilegiada a prop de Barcelona, que disposa dels millors llocs i la millor oferta per gaudir de bons moments de qualitat amb els teus. La nova revista, t’apropa moltes propostes, llocs, serveis i productes per gaudir de la gastronomia i protagonistes del sector com és en Marc Ribas, un dels cuiners catalans més mediàtics i estimats, i un molt bon representant de la comarca del Vallès i de la seva gastronomia, que entrevistem en aquest monogràfic.
Bona gastronomia i bon profit!

Descobreix el TOT Gastro:

 

Anuncia't als pròxims TOT temàtics

Si vols sortir en els pròxims TOT temàtics: TOT Casa, TOT Salut, TOT Gastro, ho pots fer enviant un correu al mail info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

Portada de la revista TOT gastro

Portada de la revista TOT Gastro

TOT TEMÀTICS

LES TRES PUBLICACIONS TEMÀTIQUES

 

Més informació