contingut promocionat
Policlinic Torreblanca L

 

El tractament de medicina estètica per reduir el greix corporal més rebel

Remodela la figura i a més millora la qualitat, l'elasticitat i la turgència de la pell

El cos té zones difícils on es localitza el greix i que és molt complicat fer-lo desaparèixer amb dietes i exercici. Aquestes parts del cos amb greix rebel se situen a la cara interna de les cuixes, els genolls, els malucs i l'abdomen.

Rubi


Per combatre-ho, existeix un tractament lipolític que modela aquestes zones, afavorint la crema del greix corporal localitzat i rebel, alhora que millora notablement la qualitat de la pell pel que fa a la hidratació, l'elasticitat i la turgència.

Més sobre aquest tractament

Es tracta d’una associació de compostos amb àcid hialurònic i pèptids biomimètics (similars als pèptids crema-greixos que ja tenim en el nostre propi organisme). Aquest producte és infiltrat a la zona que volem millorar per un professional mèdic. Una formulació magistral que aconsegueix regular el funcionament de la cèl·lula de greix, reduint la seva tendència al creixement descontrolat i activant l'acció d'eliminació de greix acumulat en el seu interior. Així doncs, el tractament té un doble efecte: funciona com un “crema-greixos” i alhora rejoveneix i prevé la flacciditat de la pell sense provocar inflamació.

Sense cirurgia

El tractament el realitzen els metges de la Unitat de Medicina Estètica de Grup Policlínic a la mateixa consulta, sense cirurgia ni incapacitació, la qual cosa permet al pacient reincorporar-se a la seva vida normal en sortir de la consulta

Acostuma a ser necessària més d'una sessió, depenent de la zona a tractar i les característiques del pacient, i per això els centres de Grup Policlínic faciliten una visita informativa gratuïta de manera que els professionals valorin cada cas i expliquin el millor pla per a cada pacient.

Sol·licita ara el teu diagnòstic gratuït en el 93 515 39 99 o en el formulari que trobaràs aquí.

Policlinic Rubí

Carrer de Pere Esmendia, 25, al costat dels jutjats de Rubí

Telèfon: 93 697 80 40

www.grup-policlinic.com

Més informació