Els pensionistes de Rubí reprenen les manifestacions per unes pensions dignes

Se sumaran a la gran manifestació del 16 d’octubre a Madrid

Després de les vacances d’estiu, els pensionistes de Rubí han reprès les manifestacions per exigir unes pensions dignes, com han fet cada dimarts a les 10:30 h a la plaça de l’Ajuntament de Rubí.

Davant d’una seixantena de persones, els portaveus del Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí (MPDR) han recordat que és important “no deixar-se amansar” i seguir pressionant per contribuir a la lluita dels drets socials. Per aquest motiu, han avançat que se sumaran a la gran manifestació de pensionistes que tindrà lloc el proper 16 d’octubre a Madrid.

 

Tanmateix han animat a pensionistes i ciutadania en general a viatjar en autocar fins a la capital perquè s’escolti la seva veu i han anunciat que les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s fins a la primera setmana d’octubre a través de les assemblees que convoquen o d’algun membre del moviment.

En aquest sentit, i arran del parlament d’un assistent, han recordat que cada dimarts a les 21:30 h hi ha trobades a la sala Neus Català de Rubí i que es necessiten idees noves per arribar més lluny en la lluita per la causa.