Empitjorament dels indicadors epidemiològics a Rubí

Augmenta el nombre de contagis i els pacients ingressats per Covid-19

El nombre de contagis durant aquesta sisena onada no deixa d'augmentar a Rubí i després d'uns dies de cert estancament els indicadors epidemiològics mostren un empitjorament de la situació a la ciutat. Augmenten les persones ingressades a 27 (+3) i la ciutat registra una nova mort per coronavirus, amb la qual cosa ja són 202.

A més, s'han produït 2.044 nous casos positius a la ciutat, per PCR o test d'antígens, entre el 4 i el 10 de gener, és a dir, prop de 300 contagis més que la setmana anterior. 

El risc de rebrot a Rubí es torna a enfilar als 5.835 punts, el més alt de la història. Són les dades del Departament de Salut, a data 13 de gener. 

25.002 morts per coronavirus a Catalunya des del març de 2020

Pel que fa a la resta del territori, Salut ha declarat més de 35.000 nous contagis i 28 defuncions més, per la qual cosa Catalunya supera les 25.000 morts des de l'esclat de la pandèmia. Actualment hi h 2.326 persones ingressades i 515 (12 menys). 

Cal recordar que aquesta mateixa setmana, el govern espanyol anunciava que un possible canvi en el tractament de la Covid-19 per començar a vigilar la seva evolució de la mateixa manera que es fa amb la grip.

Més info: El govern espanyol regularà el preu dels tests d'antígens

En la mateixa línia, el govern de la Generalitat assegurava que no tenia previst prorrogar el toc de queda més enllà del 21 de gener si es confirmava una millora de la pandèmia. Ara caldrà esperar als pròxims dies per saber quina decisió es prendrà des de l'administració. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.