Una empresa belga inverteix 7 milions d’euros en una clínica de cirurgia estètica a Rubí

El centre s’inaugurarà a l’abril al barri de Can Sant Joan

L’empresa belga Wellness Kliniek obrirà a Rubí la seva primera clínica a l’Estat després d’invertir en aquest projecte més de 7 milions d’euros. El centre està situat al carrer Marconi, al barri de Can Sant Joan, i pretén obrir a l’abril. Segons informa la companyia, l’edifici té més de 3.600 metres quadrats, es distribueix en 3 plantes i disposa de 4 quiròfans i diverses sales de consulta.

A la clínica rubinenca es faran intervencions de cirurgia mamària, tot tipus de liposuccions, reduccions d’abdomen, correccions d’orella, de parpelles o transplantaments capil·lars, entre moltes altres intervencions. El centre disposarà d’una àrea de consultes externes i circuits diferenciats de consultes i cirurgies per respectar la privacitat dels pacients.

 

L’any 2018, l’Incasòl va vendre’s la parcel·la que ocupa aquesta nova clínica de cirurgia estètica per 838.934 euros. En aquell moment, l’empresa va assegurar que el centre donaria feina una trentena de persones. L’empresa estava interessada en situar-se a Catalunya i finalment va escollir aquests terrenys per la seva proximitat a Barcelona, una important zona d’activitat econòmica i les bones comunicacions d’accés.

La clínica de Rubí suposa l’aterratge de Wellness Kliniek a l’Estat i és la primera d’un projecte d’expansió internacional de la companyia, que pretén obrir 20 centres en els pròxims 10 anys a Europa, Rússia, Amèrica Llatina i Àsia, segons explica l’empresa. “Barcelona és la portada d’entrada al sud d’Europa i és una ciutat molt atractiva per a la població espanyola”, explica Marta Tapia, una de les responsables del centre rubinenc.

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.