L’empresa rubinenca Robin Hat genera una allau de solidaritat

Cosidores, empreses de transport, taxistes i fabricants de goma elàstica estan ajudant a l’empresa a proveir de mascaretes als centres sanitaris

El moviment solidari que ha iniciat l’empresa rubinenca Robin Hat no s’atura. Fa escassos dies anunciaven que estan proveint de mascaretes gratis a tot el personal sanitari que ho necessita arran de la crisi del coronavirus.

En Xavi Garrido, fundador de Robin Hat, explica al TOT Rubí que ja compten amb més de 500 persones voluntàries, entre cosidores, empreses de transport, taxistes i fabricants de goma elàstica que s’han prestat a ajudar. Tot i això, la demanda de mascaretes és molt gran i encara necessiten més mans per cosir-les a màquina. La persona que vulgui col·laborar en aquesta tasca pot fer-ho a través del telèfon 665 132 794. Li portaran a casa el material i una vegada estigui llest tornaran a recollir-lo per repartir-lo entre els professionals de la sanitat que ho necessiten.  

 
Un conductor oferint el seu taxi voluntàriament per portar les mascaretes als centres sanitaris. FOTO: Cedida

   

Robin Hat té l’oficina al costat de l’avinguda de l’Estatut, i especialitzada en barrets de quiròfan amb dissenys divertits per als professionals de la sanitat. Davant la necessitat de mascaretes aprofiten la roba cotó que fan servir per als barrets de quiròfan i les entreguen aquests dies a hospitals, centres de dies i urgències pediàtriques de dins i fora de Catalunya.

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari. 

Més informació