ERC mostra la seva preocupació per una grua de grans dimensions

Segons la formació, l’obra provoca que de vegades els alumnes de l'escola 25 de Setembre no puguin sortir al pati a causa de la pols i el soroll

Esquerra de Rubí ha emès un comunicat on mostra la seva preocupació per una grua de grans dimensions que està just al costat del pati de l'escola 25 de Setembre. La formació explica que, malgrat que la distància reglamentària de 5 metres es compleix, el contrapès roman sobre del pati de l'escola, “creant una enorme inseguretat a les famílies, alumnes i docents”.

Segons el partit, l’obra també provoca que durant algunes estones els alumnes no puguin sortir al pati a causa de la pols i el soroll. A més, recorden que un dels requisits a l’hora de sol·licitar una llicència d’obres d’aquest tipus, és presentar un estudi de seguretat i salut signat pel corresponent col·legi professional i aprovat per l’Ajuntament a través d’una llicència. En cas d’afectacions a tercers, l’Ajuntament pot demanar que s’incorporin les mesures que calguin per a l’interès públic i la seguretat.

 

L’obra també provoca que durant algunes estones els alumnes no puguin sortir al pati a causa de la pols i el soroll. Font: Cedida.

Esquerra Republicana de Rubí s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament de Rubí, els Serveis Territorials i el departament d'Ensenyament per conèixer la possibilitat de trobar una solució que garanteixi la seguretat i permeti realitzar l'activitat de l'escola amb normalitat. A la formació també li consta que algun sindicat ha fet aquestes mateixes consultes a l'Ajuntament de Rubí.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?