Es manté la vaga d'escombraries prevista per Festa Major

Empresa i treballadors no han arribat a un acord després de les negociacions

Els treballadors de RubíNET, encarregats de la recollida d'escombraries i la neteja viària de la ciutat, mantenen la vaga prevista per divendres i dissabte, en plena Festa Major. La reunió de negociació mantinguda aquest dilluns amb Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) no ha acabat amb cap entesa i, si no hi ha novetats d'última hora, l'aturada tindrà lloc el 30 de juny i l'1 de juliol. Així ho ha avançat Ràdio Rubí, després que empresa i treballadors mantinguessin una reunió de més de cinc hores.

Juan Manuel Alonso del sindicat Comissions Obreres i president del comitè d'empresa de RubíNET, ha explicat a l'emissora municipal que la seva intenció és continuar negociant amb FCC "fins a l'últim minut", i que a la mínima que els ofereixin alguna cosa "en condicions", la seva voluntat és aturar la vaga.

FCC els ofereix una pujada salarial del 4,5% per al 2023, un 3% el 2024 i un 4% el 2025. Recordem que els treballadors demanaven una pujada salarial del 6% de cara al 2025. També estan negociant un nou conveni col·lectiu, ja que si les pujades salarials no queden recollides en aquest nou conveni, no es tindran en compte a l'hora de fer el nou contracte del servei que hauria d'entrar en vigor aquell any.

Més info: Els treballadors de RubíNET tornen a convocar una vaga

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.