L'estació de Ferrocarrils de Rubí es passarà a dir 'Rubí Centre'

Canvi de nomenclatura que també afecta la parada de Renfe a la ciutat, que es dirà 'Rubí Can Vallhonrat'

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat noves denominacions d’estacions ferroviàries, seguint les recomanacions de la seva Comissió de Nomenclatura. Entre les novetats hi ha dues que afecten la ciutat, hi ha dues novetats. Per una banda, l'estació de Rubí de Ferrocarrils de la Generalitat, com s'anomena actualment, es passarà a dir 'Rubí Centre'. D'altra banda, la parada de la Renfe serà 'Rubí Can Vallhonrat'

Així ho ha avançat aquest dilluns Rubén Cabús, periodista i col·laborador habitual del TOT Rubí. 

Cal recordar que la circulació de trens a l'R8 entre les estacions de Martorell i Rubí està afectada per les obres de construcció del corredor mediterrani a Castellbisbal, i durant dos mesos hi haurà servei de bus alternatiu entre les estacions de Martorell, Castellbisbal i Rubí. Segons Renfe, aquesta situació, que va començar el passat 23 d'abril, no hauria d'allargar-se més de dos mesos.

Més info: La circulació de Renfe entre Martorell i Rubí estarà interrompuda durant dos mesos

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.