La Font del Ferro se suma a la diada de Sant Jordi

Actualment hi treballen 21 persones de Rubí amb diversitat funcional

En el mateix carrer on se situa l'Institut-Escola Teresa Altet, gairebé al final del carrer Mallorca, es troba la finca de la Font del Ferro. Un cop dins, una gran esplanada amb flors i plantes esquitxa de colors fins a on arriba la vista. En el centre de jardineria i viver hi treballen 10 persones amb diversitat funcional i unes altres 11 en tasques forestals i zones verdes de la ciutat. Així ho informa l'Ajuntament de Rubí, que també avança que està previst dues incorporacions més pròximament. 

 

A més d'aquests professionals, al centre també hi ha tècnics, educadors, monitors i personal administratiu que s'encarreguen de donar suport a les persones usuàries i als peons amb discapacitat perquè duguin a terme la seva tasca laboral. En total, 40 persones formen part d'aquest engranatge que permet donar feina i una bona qualitat de vida a persones amb discapacitat, així com a les seves famílies, i alhora oferir un servei a la ciutadania de Rubí. 

Rosers per Sant Jordi preparats pels seus treballadors  

Iniciat el compte enrere per celebrar Sant Jordi, la finca de la Font del Ferro se suma a la diada amb la comercialització de petits rosers preparats pels treballadors i treballadores del viver.  A banda de les roses, que es poden comprar a la finca del carrer Mallorca de dilluns a dissabte, de 9 a 14 h, o bé a la parada que es munta al Mercat Municipal els dijous i divendres de 8 a 13 h, també hi ha tota mena de flors i plantes de temporada. 

35 anys d'història a la ciutat 

La Font del Ferro va néixer el 1986 a partir de les demandes d'un grup de pares i mares amb fills amb diversitat funcional de la ciutat. En els seus inicis com a centre agrari, la finca va desenvolupar l'activitat de l'horticultura, mentre que a partir del 1989 es va centrar en el viverisme i la jardineria, trencant estigmes sobre la capacitat de treball de les persones amb diversitat funcional. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.