La Generalitat decreta confinament nocturn a Rubí

Hi haurà toc de queda (d'1 h a 6 h) a Rubí i 157 de municipis catalans més, si així ho corrobora el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)

La Generalitat de Catalunya ha comunicat la tarda del dimecres, 14 de juliol, que decreta el toc de queda a Rubí, així com a 157 més de municipis de Catalunya -els de més de 5.000 habitants que superen els 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims 7 dies.

 

El confinament nocturn, però, no serà tant restrictiu com el que va haver-hi en el país des del novembre de 2020 fins al mes de maig -de 22 h a 6 h. L'actual, que serà vàlid una vegada el corrobori el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), serà d'1 h a 6 h i tindrà una vigència de 15 dies, que es podran prorrogar a 7 dies més. "La situació és crítica. Ho fem per responsabilitat", ha assenyalat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en roda de premsa. "És una mesura necessària per intentar frenar l'augment de la Covid-19", ha dit.

Cal destacar que el dilluns 12 de juliol la Generalitat ja va anunciar noves restriccions per fer front a l'augment de casos de la Covid-19 i l'empitjorament dels indicadors de la pandèmia. Així, els horaris de la restauració i les de qualsevol activitat han de finalitzar com a màxim a les 00.30 h, i les reunions socials es limiten a 10 persones, a excepció de les bombolles de convivència. "Totes les mesures ens poden ajudar a mantenir la pandèmia sota control", ha argumentat el president de la Generalitat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.