El Gra organitza un concurs de fotografia sobre el camp de golf

Les persones interessades en participar en el concurs poden fer-ho fins al 23 de maig

El grup fotogràfic El Gra anuncia un nou concurs de fotografia amb el camp de golf de Can Sant Joan com a protagonista. Es tracta d'un concurs obert a tothom i les persones participants han de fer arribar la imatge en format JPG i un màxim 5 megues. Pot ser en blanc i negre, color o amb qualsevol tractament fotogràfic, però sense nom ni marques d'aigua. 

Les persones interessades en participar en el concurs han d'enviar la foto a [email protected] i tenen temps de fer-ho fins al 23 de maig. El jurat seran tres membres del món de la fotografia i del disseny.

 

El nom de la persona guanyadora se sabrà el 10 de juny a través de la pàgina web d'El Gra” i els mitjans de comunicació locals de Rubí i Sant Cugat.

Les tres primeres fotos guanyadores tindran un premi, tot i que no s'han donat detalls, i seran publicades a la web de l'entitat rubinenca.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.