La gran majoria de queixes que rep la Coordinadora per la Sanitat són del CAP Mútua

Reclamen que aquestes dades d'insatisfacció haurien d'arribar a l'Ajuntament i a la Generalitat per posar una solució

Fa unes setmanes, coneixíem a través d'unes dades aportades pel Departament de salut que el CAP Mútua de Rubí és el pitjor valorat de la ciutat i es troba entre els pitjors valorats de Catalunya.

Més info: El CAP Mútua de Rubí, el pitjor valorat per la ciutadania

Després d'aquestes dades, la Coordinadora d'Entitats per una Sanitat Pública a Rubí ha fet la seva valoració. Des de l'entitat asseguren que aquests resultats posen en evidència el que les persones "preocupades per la sanitat pública" ja anaven denunciant durant els últims quatre anys. En aquest sentit, expliquen que el 90% de les denúncies que reben són relacionades amb aquest CAP.

Així doncs, reclamen que aquestes dades d'insatisfacció haurien d'arribar a l'Ajuntament i a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya perquè finalment posin solució a "un problema tan greu" com és l'atenció sanitària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.