L'institut Torrent dels Alous torna a guanyar un premi pel seu projecte de ràdio

El programa de ràdio del centre "La síndria no només és una fruita" ha guanyat el Premi Secundària de Ràdio 2024

L'institut Torrent dels Alous ha tornat a guanyar un premi pel seu projecte de ràdio "Ràdio Torrent: Un projecte de ràdio a l'institut". Aquest cop, ha estat pel seu programa de ràdio "La síndria no només és una fruita", que ha guanyat el Premi Secundària de Ràdio 2024 als XVIII Premis a Produccions Audiovisuals Realitzades per Centres Educatius de Tot el Domini Lingüístic, organitzats per APROCAT amb el suport de la Generalitat.

Més info: L'institut Torrent dels Alous guanya el 1r premi a la XXI edició dels premis eduCAC

La síndria en el nom del programa simbolitza la bandera de Palestina i ve per una exposició feta per alumnes de 3r d'ESO sobre la situació a la Franja de Gaza. El programa busca explicar el conflicte que s'està vivint a la zona, no només amb els fets més recents sinó des d'un vessant també més històric.

El programa està conduït per la Basma i la Basmala, dues alumnes de segon de batxillerat, i compta amb les aportacions del professor d'història de l'institut, Arcadi Bassegoda, sobre conceptes històrics clau i una entrevista a Salah Jamal, expert en el conflicte, i una altra a la Soulaf, estudiant de 1r d'ESO que ha explicat la seva pròpia experiència com a noia palestina.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.