Interior assegura que els Bombers van arribar en el temps estipulat a l'incendi de Rubí

El conseller ha dit que s'estan invertint més diners per canviar la flota i fer un millor manteniment, després d'anys de retallades

Arran de l'incendi mortal de Rubí d'aquest dimecres en el qual van perdre la vida tres persones i una vintena de veïns van haver de ser atesos, la periodista de successos Anna Punsí assenyalava a Twitter que hi havia "malestar" en el parc de Bombers Rubí perquè no s'havien pogut desplaçar, ja que l’únic camió d’aigua que hi havia disponible estava avariat des de feia setmanes i els altres dos estaven en un accident de trànsit a l'A-2. 

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, preguntat aquest dijous sobre el possible retard dels Bombers en arribar a l'incendi de Rubí per culpa de l'avaria dels camions, ha dit que les primeres dotacions van trigar 15 minuts, marge que està dins de l'isocrona predeterminada. En tot cas, ha dit que ara s'estan invertint més diners per canviar la flota i fer un millor manteniment, després d'anys de retallades.

En aquest sentit, Pep Colàs, cap d'intervenció dels Bombers, explicava també el mateix dia de l'incendi que s'havien activat dotacions dels parcs de Rubí, Cerdanyola, Terrassa i Sabadell, i que l’extinció havia sigut "immediata”. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació