Ja estan a la venda els descomptes de Rubí s'ho val

La ciutadania podrà comprar els vals per la meitat del seu valor en dues tandes el 4 i el 12 de desembre

L’Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte ‘Rubí s’ho val’, coincidint amb les festes de Nadal. La nova edició de la proposta emetrà 17.000 vals de 10 euros. La ciutadania els podrà adquirir a través de la plataforma Rubí s’ho val, abonant la meitat del seu valor, 5 euros, amb targeta de dèbit o crèdit o amb el sistema Bizum.

Per facilitar l’adquisició dels descomptes, s'emetran en dues tandes: el 4 de desembre, que es posaran a la venda 8.500 vals a partir de les 10 h [aquests s'han esgotats en poc més d'una hora], i el 12 de desembre uns altres 8.500 vals també a partir de les 10 h.

Més info: Els comerços ja poden adherir-se a la campanya 'Rubí s'ho val'

Els descomptes es podran fer servir als comerços adherits a la campanya entre el 4 de desembre i el 5 de gener, o fins a exhaurir existències. Cada persona en pot comprar com a màxim tres.

Així, la campanya Rubí s’ho val garanteix una injecció de 170.000 euros al teixit comercial de Rubí, la meitat dels quals se subvencionen des de l’Ajuntament de Rubí.

Rubí s’ho val compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.