La pista d'atletisme de Sabadell, a punt per ser punt de vacunació massiva

L’1 de juny es posarà en funcionament la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell com a punt de vacunació massiva

A partir del dia 1 de juny la Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell es convertirà en un nou punt de vacunació massiva per a la Regió Sanitària Metropolitana Nord, que comprèn els municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Aquest nou espai, que obrirà sempre que hi hagi disponibilitat de vacunes, complementarà l'estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats –15 al territori- i els equips d'atenció primària.

La Pista Coberta d'Atletisme, al Camí de Can Quadres, 190, de Sabadell, disposarà inicialment de sis punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona d'observació per a després de l'administració de la vacuna i un espai per a l'atenció mèdica del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Salut calcul·la que en aquest nou espai de vacunació massiva s'hi administraran entre 5.000 i 6.000 dosis diàries, "tot i que els primers dies es començarà amb una capacitat inferior per assegurar que tots els circuits funcionin correctament", expliquen.

 

La proposta inicial és obrir de dilluns a diumenge, de les 8 h a les 20 h, amb la possibilitat d'ampliar la franja horària fins a les 22 h. "El ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles", destaquen des del Departament de Salut.

Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, l'Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i el SEM. En els propers dies els agents implicats es reuniran per acabar de tancar l'operativa de la vacunació i altres aspectes cabdals, com l'accessibilitat al recinte.

La Pista Coberta de Sabadell complementarà els 15 punts de vacunació mitjans actuals, distribuïts per tot el territori de la Metropolitana Nord:

quadre vacunació

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.