Les Carpes Lemon neguen qualsevol responsabilitat en l'allau humana que va deixar 6 ferits

Sis persones van resultar ferides per una allau humana a les Carpes Lemon de Sant Cugat

Els responsables de les Carpes Lemon Sant Cugat han negat tenir cap responsabilitat en l'allau humana que es va produir el passat divendres 8 d'octubre i que va provocar 6 ferits. La discoteca atribueix la gran concentració de joves, unes 4.000 persones s'haurien acostat a la carretera de Rubí, a una convocatòria a les xarxes socials que "va sobrepassar" les seves capacitats". Així ho han explicat a través d'un comunicat, en què neguen haver venut entrades anticipades i asseguren que la seva actuació i la dels cossos policials va aconseguir que no hi hagués "ferits greus".

Més info: 6 ferits en la cua d'un local d'oci nocturn a la carretera de Rubí per una allau de persones

Les Carpes Lemon justifiquen la presència multitudinària de joves i se'n mantenen al marge. Tot i afirmar que no van vendre entrades anticipadament, sí que van posar en marxa llistes de descomptes, que van rebre centenars de sol·licituds. "En detectar-ho, automàticament parem l'aplicació i busquem possibles solucions alternatives. Des de la discoteca comuniquem en les nostres xarxes que les llistes quedaven anul·lades i també anul·lem les ofertes de primera hora", argumenten. 

A més, segons diuen, van aconsellar no assistir a la discoteca. "Vam donar per fet que els joves es repartirien en les diferents sales de festes de la zona. El comunicat va arribar a tothom qui s'havia interessat a assitir, però van prevaldre les ganes de poder gaudir d'una sala al aire lliure amb horari complet després de 19 mesos sense poder fer-ho", asseguren.

23 h: obre la discoteca

Tot i això, centenars de joves van assistir a la festa: "L'hora d'obertura del local estava marcada a les 00 h, però a les 22 h als voltants del recinte ja s'hi havien concentrat moltíssims joves amuntegats, esperant que s'obrissin les portes". Davant d'aquest fet, van prendre la decisió d'obrir la discoteca una hora abans. Però a les 23.30 hores, la concentració de gent ja era màxima i van optar per comunicar la situació a Policia Local i Mossos. Minuts després, es van obrir més accessos a la discoteca: "Es va acordar l'entrada gratis al local".

"Es van prendre les decisions més adequades davant d'una situació generada per una convocatòria en cadena a les xarxes socials que va sobrepassar les capacitats dels serveis de la discoteca", argumenten les Carpes, que agraeixen la tasca de Mossos i Policia Local. "Gràcies a això i a la rapidesa amb la qual es va actuar, a poc a poc es va poder reconduir la situació i entre tots aconseguim que la cosa no acabés amb danys o lesions greus", afegeixen.

Finalment, demanen "disculpes" a totes les persones "que van passar una mala estona i no van poder accedir al recinte" i desitgen "una ràpida recuperació a les persones que van resultar ferides lleus".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.